daha öncesinde dc ile active directory entegrasyonunu yapmıştık fakat labrisde tüm kullanıcı ve gruplar silinmiş görünüyor filtreden ntlm ayarlarını tekrar yaptığımda etki alanı başarıyla eklendi yazısı çıkmasına rağmen ad'deki kullanıcılar labrisde görünmüyor sorun neden kaynaklanıyor olabilir. yardım ederseniz sevinirim. NOT: DC'deki servisleride kontrol ettim bir sorun görünmemektedir.

soruldu 19 Ara '15, 05:16

ilker's gravatar image

ilker
11446
kabul oranı: 0%


Merhaba;

Öncelikle AD ile Labris UTM arasındaki join durumunu kontrol etmek gerekir.

Aşağıdaki komut ile kontrol edebilirsiniz.

wbinfo -t

kalıcı link

yanıtlandı 19 Ara '15, 07:58

mkarahan's gravatar image

mkarahan
10114
kabul oranı: 2%

Filtre Modulünde > Ayarlar sekmesinde NTLM Ayarla ile başarılı bir şekilde eklendi gelmesine rağmen Kullanıcı Yönetimi Modülünde Yenile dediğinizde kullanıcıları göremiyorsanız; Ayarları kaydetmemiş olabilirsiniz.

NTLM Ayarlarını Kaydetme

1 ve 2 numara ile gösterilen şekilde önce Kaydet ve Ayarları Güncelle demeniz lazım. Buna rağmen kullanıcılarınız arayüzde listelenmiyor ise Destek Hattımıza ulaşabilirsiniz.

kalıcı link

yanıtlandı 19 Ara '15, 10:35

Bekir%20SOYLU's gravatar image

Bekir SOYLU
364
kabul oranı: 0%

Yanıtınız
önizlemeyi aç/kapat

Soruyu takip edin

E-posta ile:

Giriş yaptığınızda buradaki tüm güncellemelere abone olabileceksiniz

RSS ile:

Yanıt

Cevaplar ve Yorumlar

Markdown Temelleri

  • *italic* or _italic_
  • **bold** veya __bold__
  • link:[metin](http://url.com/ "başlık")
  • resim?![alt metin](/path/img.jpg "başlık")
  • numaralanmış liste 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • temel HTML tagları desteklenmektedir

Soru etiketleri:

×5
×2

soru soruldu: 19 Ara '15, 05:16

soru görüntülendi: 2,661 kere

son güncellenen: 19 Ara '15, 10:35

powered by OSQA